מה כוללים דמי מזונות הילדים?

  • מזונות
    נ | 31/12/2016 18:04

    מה כוללים המזונות? על איזו הוצאה אני צריכה לבקש חצי מהגרוש?

    מעון, צהרון, ביגוד, התקנת מזגן, חוגים?

    • מה כוללים דמי מזונות הילדים?
      עו"ד אמיר זבולון | 08/01/2017 22:05

      שלום,
      דמי מזונות הילדים כוללים את כל ההוצאות למעט הוצאות החינוך והוצאות רפואיות שאינן מכוסות על ידי קופות החולים בהם עליכם לחלוק בחלקים שווים ביניכם.

      כלומר: באם האב משלם לידיך את מזונות הילדים למעשה הוא מעביר תשלום בעבור ביגוד, מזון, דמי כיס וכדומה...

      בנוסף, על האב להשתתף בהוצאות המדור ( הדיור של הילדים ).

      התקנת מזגן אינה נכללת בהוצאות בהם מחוייב האב לשאת.
      על מנת לקבל תמונת מצב קונקרטית בהתייחס למצבכם מוטב שתפני לעורך דין לפגישת ייעוץ אישית.

      בברכה,

      אמיר זבולון, עורך דין ומגשר
      מנהל פורום דיני משפחה

      רחוב דיזינגוף 130, תל אביב
      טלפון: 03-7365050; מייל amir@azlaw.co.il

      • זה אומר שצריך לתת חצי מהמעון וצהרון?

        .