עזרה בביטוח ישיר

  • תביעה ייצוגית מול ביטוח ישיר
    לירון | 04/12/2016 13:58

    שלום רב ,
    אני בת 24 וקניתי רכב פעם ראשונה בחיי והדבר הראשון שעשיתי היה ביטוח לרכב .
    היתקשרתי לביטוח ישיר וביקשתי לבטח את הרכב שלי מה שהיתברר כטעות חיי יש לי ביטוח בביטוח ישיר קרוב ל-9 חודשים רצופים בעצבים וטעויות . ( טעויות שלהם כמובן)
    נתחיל בזה שביקשתי פוליסה מסויימת וקיבלתי משהו אחר לגמריי בסכום שונה (וגבוה בהרבה) מימה שהובטח לי , לאחר מכן היתברר שהביטוח לא הופעל בכלל מהיום שהוא שולם אלא רק חודש לאחר מכן וזה רק כי היתקשרתי לבקש את הפוליסה המקורית כדאי לשים ברכב. ( שאגב לא הגיע עד עצם היום הזה)
    לאחר מכן עשיתי תאונה בחודש אפריל באותו רגע היתקשרתי לביטוח שהפנו אותי למוסך אולימפיה באשדוד , כאשר הגעתי לשם נאמר לי להשאיר את הרכב ושאין לי מה לדאוג ״אני לא משלמת כלום לא משנה מה״ מה שהיתברר בהמשך שביטוח ישיר שלחו גם למוסך אולימפיה וגם לחברת התביעות שלהם ש.א. שיש לי ביטוח מקיף מלא ואני לא משלמת כלום ויש לי את זה כתוב על הדף ביקשתי מהם לשלוח לי את המסמך שביטוח ישיר שלחו להם גם היתברר בהמשך שהם טעו במספר רכב והייתי מובטחת על רכב אחר

    • עזרה בביטוח ישיר
      אורית | 04/12/2016 16:46

      היי לירון, שמי אורית ואני עובדת בביטוח ישיר.
      אני רוצה לבדוק את המקרה שלך ולנסות לעזור לך. תוכלי לשלוח לי מספר טלפון או מייל להתקשרות איתך? תודה

      • Lirbit21@gmail.com
        לירון | 04/12/2016 18:50

        אני לא מאמינה שתוכלי לעזור לי , אבל בבקשה תנסי איפה שהחברים שלך נכשלו .

      • בבקשה תתקשרי 054-2053265  לת
        לירון | 05/12/2016 12:02

    • התנהלות ביטוח ישיר בעניינך
      עו"ד עמירם טפירו | 06/12/2016 18:41

      לירון שלום,

      צר לי על המתואר בפנייתך. מכל מקום, על פני הדברים נדמה כי מדובר במחדל נקודתי ולא במקרה רחב המצדיק תביעה ייצוגית.

      (ככל שיש לך נתונים המצביעים על כך שמדובר בתופעה "רוחבית" הרי שהדבר ישפיע כמובן על תשובתי).

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il

      • אז
        לירון | 09/12/2016 15:10

        אז אם לא תביעה ייצוגית אז תביעה אישית או תביעות קטנות ?