דוד, אתה טועה

  • עדים נוספים
    דוד דהאן | 01/12/2016 13:26

    בהמשך לשאלתי הקודמת מתאריך ה30.11.16 הנתבעת וויתרה על זכותה לחקור את המומחה שכתב את הח"ווד שלי,השופט נענה לבקשה,וכעת עליי לאתר רופאים מומחים אשר לא ערכו לי חוו"ד אלא כתבו שנבדקתי,אצלם ואכן מצאו רשלנות-רפואית,המיסמכים הנ"ל,צורפו לכתב-התביעה,כעת השופט טוען שהם:צד-שלישי,ועליהם לבוא ולהעיד בעצמם על אשר כתבו! לדעתי השופט מערים קשיים עליי,ומדוע המומחה מטעמי לא יבוא ויעיד? ותינתן לי הזכות להוכיח הרשלנות הרפואית גם אם הנתבעת אינה מעוניינת לחקור חקירה נגדית! מבקש את התייחסותכם תודה! דוד.

    • דוד, אתה טועה
      אסף | 03/12/2016 12:21

      1. אם הצד השני במשפט ויתר על חקירה נגדית של המומחה שלך, זה לא משהו שפוגע בך. זה דווקא עוזר לך.
      2. ויתור על חקירה נגדית משמעה, העקרונית, שאין התנגדות לחוות הדעת.
      3. אבל, זכותו של הצד השני לסתור את חוות הדעת של המומחה שלך על ידי הגשת חוות דעת נגדית של מומחה נוסף מטעם הצד השני.
      4. אתה אישית לא יכול להגיש מסמך כראיה במשפט אם הוא נערך נכתב ונחתם על ידי אדם אחר. אתה חייב לזמן לעדות בבית המשפט את אותו אדם אחר שכתב את המסמך כדי שיאמת אותו וכדי שיתאפשר לצד השני במשפט לחקור אותו בחקירה נגדית. אחרת המסמך לא יתקבל כראיה חוקית במשפט.
      5. במהלך העדות בבית המשפט של אותו אדם (רופא) שכתב את המסמך אתה מגיש אותו כמוצג לבית המשפט.

      • עדים נוספים  לת
        דוד דהאן | 04/12/2016 11:51

        • עדים נוספים  לת
          דוד דהאן | 04/12/2016 11:54

      • עדים נוספים
        דוד דהאן | 04/12/2016 12:07

        ראשית ברצוני להודות לך,על התייחסותך,היסודית,והמקיפה אך עדיין,יש לי שאלה והיא:האם אין לי הזכות לזמן,את המומחה אשר ערך את החוו"ד עבורי,להעיד בעבורי,גם אם הצד השני ויתר לחקור אותו? המון-תודה! וישר-כח!!!

        • תגיש בקשה לבית המשפט לזימון המומחה שלך לעדות קישור
          אסף | 04/12/2016 16:48

          ותסתמך על החלטת בית המשפט המצורפת בקישור

          החלטה

          • עדים נוספים
            דוד דהאן | 05/12/2016 17:17

            המון תודה,לפי הידע אתה כנראה עורך-דין? כל-הכבוד לך!!!