ועוד שאלה אחרונה

  • צו ירושה - שאלות
    משה | 22/11/2016 10:43

    שלום,

    הסבא נפטר, יש צו קיום צוואה. הדור השני רוצה למכור את הנכס.

    1. האם ניתן למכור נכס ישירות או שתחילה יש לבצע רישום בטאבו ע"ש ה"דור השני", ורק אז למכור?
    מדובר בדירה בשווי 1.5 מיליון כך שאינה נכנסת בגדרי חבות מס.

    2. אם צריך לבצע רישום בטאבו, האם יש צורך בבקשה חתומה ע"י כל היורשים או די באחד מהם (כמובן רוצים שכל 100% הנכס יירשם כדי שיהיה אפשר למכור אותו, וכנ"ל שאלה 1)

    תודה מראש!

    • ועוד שאלה אחרונה
      משה | 22/11/2016 10:48

      3. כדי לא להסתבך שכל היורשים צריכים לחתום על הסכם מכירה כשהדירה תימכר לאחר, איזה טופס עלי לצרף כדי שרק אחד מהם יהיה הנציג למכירת הדירה? ייפוי כוח רגיל שכולם חתומים עליו?

      תודה

    • רצוי להוועץ עם עו"ד בתחום
      עו"ד אלי לוטן | 28/11/2016 12:21

      נסה בפורום נדל"ן

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com