מחלוקת לגבי שיעור הנזק לאחר תאונת-דרכים

  • דוח נזק מחברת ליסינג
    גרשון פרוכטר | 20/11/2016 13:39

    לפני כחצי שנה שפשפתי רכב ליסינג, אין ספק שאנו צריכים לשלם את הנזק אך מדובר בשפשוף קל בלבד, עכשיו כעבור חצי שנה קיבלתי מהם דוח נזק, הדוח כולל 1150 שקלים עבודות צבע ושיפוץ מגן אחורי,300 שקלים ירידת ערך הרכב+ 483 דמי שמאות. סהכ: 1900 שקל על שפשוף קטן,לקחתי את התמונות למוסך מורשה נתנו לי הערכת מחיר של לא יותר מ700 שקלים לתיקון,השאלה שלי היא:
    1. האם אני רשאי לדרוש חשבונית מס של התיקון כי המחיר נשמע מופרז, אם כן מה יקרה אם לא ירצו לתת?
    2. האם זה תקני שהם מביאים שמאי ומתקנים ואחכ באים לבקש הכל, אם היו באים לדרוש רק את התיקון קודם היינו משלמים ללא צורך בשמאי.בקיצור אשמח לשמוע האם יש מה לעשות בנידון, הבנתי שזה דבר מוכר שחברות הליסינג מנפחות ועושקות את האזרח הקטן.

    • מחלוקת לגבי שיעור הנזק לאחר תאונת-דרכים
      עו"ד ערן אלזם | 21/11/2016 10:27

      גרשון פרוכטר שלום,

      ככל ובשלב זה התביעה טרם הוגשה לבית המשפט, תוכל להשיב לחברת הליסינג ולהסב את תשומת לבם לטענותיך, כולל נושא עלויות התיקון אותם שילמו.

      ככל והתביעה הוגשה לבית המשפט ו/או תוגש בעתיד בהיעדר הסכמות ביניכם, קיימת באפשרותך האפשרות לחקור את השמאי על חוות-דעתו.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com