תלונות לרשויות

  • שפה בוטה ומשוללת כל רסן בתלונות לרשויות
    מני | 20/11/2016 12:31

    האם מדובר בעבירה על החוק איסור לשון הרע?
    או מותר להשתמש בשפה בוטה ומשוללת כל רסן בתלונות לרשויות

    • תלונות לרשויות
      עו"ד בן קרפל | 24/11/2016 11:12

      מני שלום רב,

      חוק איסור לשון הרע קבע בסע 15(8) הגנה על תלונות שמוגשות בתום לב לרשויות מוסמכות.

      הדגש הוא על תום הלב ועל אמיתות התלונה או נכון יותר לומר האמונה של האדם שהגיש את התלונה בתוכן התלונה.

      השפה והדרך זו התפאורה בכדי להוכיח שהתלונה לא נכונה והוגשה בחוסר תום לב , שאז בהחלט יכולה להתגבש עילת תביעה לפי חוק איסור לשון הרע .

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com