תשלום פיצוי לאחר תאונת דרכים מבלי לפנות לביטוח

  • תשלום על נזק
    יונתן | 18/11/2016 05:30

    פגעתי ברכב ואני רוצה לשלם לו בלי להפעיל את הביטוח
    הניזוק רוצה ללכת למוסך ×בתא כשהנזק היה בירושלים שמעתי הצעצ מחיר והיא מופרכת מההצעות שהיו בירושלים
    האם אני יכול לעמוד על שלי ללכת למוסך פה בירושלים או שאנמ צריך ללכת למוסך שלא מקובל עלי

    • תשלום פיצוי לאחר תאונת דרכים מבלי לפנות לביטוח
      עו"ד ערן אלזם | 21/11/2016 10:22

      יונתן שלום,

      הדרך הקלאסית להסדרת נזקים, היא פניה לשמאי לצורך הערכת הנזקים ותיקונם בהתאם.

      ככל והנכם מעוניינים לנסות ולהגיע להסדר כלשהו, הדבר מותנה כמובן בהסכמות ביניכם. אציין, כי אינני רואה חובה כלשהי מצד בעל הרכב הניזוק לתיקון הנזק בירושלים ולא בתל-אביב.

      במידה ואינכם מצליחים להגיע להסדר ביניכם, פנו לדרך הקלאסית ו/או לתביעת פוליסת ביטוח צד ג' של רכבך.

      בהצלחה.

      בברכה,

      ערן אלזם, עו"ד
      מנהל פורום תאונות דרכים

      מגדל ב.ס.ר 3, רח' כנרת 5, בני ברק
      טל': 03-5230007; מייל: elzamlaw@gmail.com