הגשת תביעה על פגיעה ברכב

  • תאונה עם משאית זבל
    רוני אורן | 31/10/2016 20:34

    שלום, לפני זמן מה משאית זבל נכנסה ברכב שלנו, כאשר הוא עמד בחנייה, דרך העירייה איתרנו את החברה אך אין לנו מספר רכב של המכונית הספציפית שעשתה זאת. העירייה הפנתה אותנו לקבלן, אך הוא מתנער מאחריות. מדובר על נזק של 15,000 ש"ח לרכב לאחר הצעת מחיר. בנוסף, יש לנו צילומים עם שריטות חזקות בצבע צהוב של המשאית וצילומי הנזק והמקום שארע. האם יש סיכוי לתבוע בתביעות קטנות?

    • הגשת תביעה על פגיעה ברכב
      עו"ד ליטל שוורץ | 09/11/2016 17:38

      רוני שלום,

      בשביל להעריך את סיכויי התביעה יש לפנות לעו"ד שיראה את כל המסמכים שיש בידיכם.

      שימי לב שעלייך יהיה להוכיח כי רכב הזבל פגע ברכבך. לצורך כך יש להצטייד בעדים ו/או תמונות ו/או סרטים. אם אין לך את האמור- הסיכויים שלך נמוכים יותר.

      בהצלחה

      בברכה,

      ליטל שוורץ, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      הברזל 34, ת"א
      טל': 052-3772232; מייל: lital@smb-law.co.il