האם מדובר בהליך משפטי פלילי או אזרחי

  • זכויות עו"ד בייצוג
    דנית | 28/10/2016 05:06

    מהי הפרוצדורה לגבי זכויות עו"ד בייצוג?
    הכוונה שלי היא האם עו"ד יכול להגיע להסכמות בניגוד להסכמת הלקוח?
    בנוסף האם עו"ד צריך את הסכמת הלקוח, בכתב כדי להסכים בשמו?.
    ואם עו"ד הסכים בניגוד להסכמת הלקוח, בנוכחות השופט, כשאני אומרת במפורש שאני לא מסכימה והשופט לא מקבל את אי הסכמתי-מה הדין לגבי זה?

    • האם מדובר בהליך משפטי פלילי או אזרחי  לת
      א-ה | 28/10/2016 08:32

      • מדובר בבית משפט למשפחה  לת
        דנית | 28/10/2016 08:38

    • מה עושים כשעורך דין פועל ללא הסכמתך
      א-ה | 28/10/2016 10:26

      עורך דין אמור לפעול על פי רצונו של הלקוח
      לעיתים, עורכי דין מכניסים לייפוי הכוח שהלקוח חותם להם, גם סמכות לפעול בשמו של הלקוח בעניינים של פשרה ויתור והסכמה
      לכן, יש לבדוק היטב מה כתוב בייפוי הכוח.
      ללא קשר - את רשאית להפסיק מיד את הייצוג של עורך הדין הזה, ולמנות עורך דין חדש, ואם אכן החלטת לעשות כן, תודיעי בכתב לבית המשפט על סיום הייצוג של עורך הדין - על פי הקבוע בתקנה 473 לתקנות סדר הדין האזרחי

      "בעל דין רשאי להחליף עורך דינו
      473. (א) בעל דין שמייצגו עורך דין רשאי להחליף את עורך דינו בכל תובענה או ענין, או לסלקו, ובלבד שנמסרה הודעה על כך לבית המשפט הדן בהם והומצא העתק ממנה לכל שאר בעלי הדין; כל עוד לא נעשה כן, ייחשב עורך הדין הקודם כעורך דינו של בעל הדין עד לסיומה הסופי של התובענה בערכאה שבה היא נדונה ובכל הערכאות שפורשו ביפוי הכוח שניתן לו.
      (ב) בלא חילופין בדרך האמורה, אין עורך הדין רשאי להסתלק מן התובענה אלא ברשות בית המשפט או הרשם שלפניו היא תלויה ועומדת."

      • תודה תודה תודה תודה!!!!!!!!!! שבת שלום פורם יקר  לת
        דנית | 28/10/2016 10:50