חוב מזונות

  • מאסר מזונת
    חסוי | 21/09/2016 20:04

    זוכה בתיק מזונוות הגישה בקשת מאסר ובמקביל שני הליכי ביצוע נוספים. זאת הבקשת מאסר הראשונה שהוגשה בתיק והחוב מאות אלפי ש״ח.
    ההחלטה- יש למצות תחילה את שני ההליכים שהוגשו ובמידת הצורך לחדש את הבקשה. בחלוף חודשיים ולאחר שלא נתקבל דבר משני ההליכים שננקטו, האם לדעתך זה זמן מספיק למיצוי הליכים לצורך בקשת מאסר בהתחשב בכך שמדובר בתיק מזונות?
    בנוסף, ישנם הליכי ביצוע נוספים שהזוכה רוצה להגיש, אם תגיש ולא תתקבל תשובה האם גם אז יבקש לדעתך הרשם מיצוי הליכים?
    המטרה ללחוץ אותו במאסר שישלם כי לא נראה שיש מה לתפוס, מה בכלל השיקולים של הרשם במתן החלטה?

    • חוב מזונות
      עו"ד ענבל שטרן-טל | 27/10/2016 16:29

      ככלל, אין הפטר על חוב מזונות וככל שעובר הזמן, החוב מתעצם וגדל.
      שאלת כאן הרבה שאלות וחסרים נתונים רבים. ממליצה בייחוד בתיקי מזונות לפנות לגורם מוסמך שיכוון ויטפל.
      ניתן גם להגיש בקשה למתן הבהרה לרשם בעניין ההחלטה אם הדברים של הרשם אינם ברורים דיו.

      בברכה,

      ענבל שטרן טל, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      החיטה 17/2, זכרון יעקב
      טל': 04-8328587; מייל: inbaltallaw@gmail.com