טענות כנגד הכרעת הדין המבוססת על התנהלות לא תקינה

  • קבלתי משפט לא הוגן והדיונים הסתיימו אך טענה שהמשפט
    ג | 23/09/2016 15:54

    לא הוגן
    לא ניתנה לי אפשרות לחקור את העדים ולהוכיח אותם על השקרים כי הייתי תלוי בסנגור הציבורי שלא עשה מה שבקשתי ממנו.

    אמרתי את זה לשופט ובקשתי לפסול את כל ההליך המשפטי עקב חוסר הגינות.
    כמו כן התלוננתי על השופט שהיה חד צדדי לטובת המתלוננים לאורך כל המשפט.

    מה עליי לעשות ואילו תנאים צריך לבצע כדי לבטל את כל ההליך המשפטי ולשים עליו צו איסור פרסום.

    • טענות כנגד הכרעת הדין המבוססת על התנהלות לא תקינה
      עו"ד אמיר מורשתי | 23/09/2016 21:29

      פונה יקר, הדרך היחידה לפסול את ההליך היא למעשה להגיש ערעור רציני במהלכו יהיה צורך להוכיח את הנטען על ידך ולבקש במסגרת הערעור להחזיר הדיון לערכאה הראשונה לידי שופט חדש אשר ישמע את כל העדים מחדש.
      מדובר בצעד נדיר ביותר ולצורך כך אתה חייב לדאוג לייצוג הולם.
      לעניין האפשרות לאסור פרסום ההליך הרי שהסיכוי לכך הוא נמוך ביותר לאור העובדה שכבר ההליך כולו התקיים ללא איסור פרסום ובכל מקרה היות והדיון שלך לא התנהל בדלתיים סגורות אתה צריך להתאים עצמך להוראות סעיף 70(ד) לחוק בתי המשפט הקובע: "  בית משפט רשאי לאסור כל פרסום בקשר לדיוני בית המשפט, במידה שהוא רואה צורך בכך לשם הגנה על בטחונו של בעל דין, עד או אדם אחר ששמו הוזכר בדיון או לשם מניעת פגיעה חמורה בפרטיות של אחד מהם, לשם מניעת פגיעה בפרטיות של אדם בשל חשיפת מידע רפואי עליו או לשם מניעת פגיעה בפרטיותו של אדם עם מוגבלות שכלית או של אדם עם מוגבלות נפשית, כהגדרתם בחוק הליכי חקירה והעדה של אנשים עם מוגבלות, של אחד מהם."- מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך אבא הילל סילבר 12, מגדל ששון חוגי, רמת גן
      טל': 03-6126260; מייל: amir@morashti.co.il

      • מה התנאים לכך?
        ג | 26/09/2016 14:00

        האם רשלנות עורך דין?
        האם ניהול משפט לא תקין ומחוסר הגינות של השופט?
        האם העובדה שאמרתי לשופט שאני רוצה לייצג את עצמי וכי הסנגור הציבורי לא עושה עבדתו זה סיבה?

        האם השופט כתב פסק דין עם שקרים ודברים שהוא לא האמין שזה אמת וחיפש להרשיע אותי מהתחלה עוד מבלי ששמע את גרסתי.
        השופט פגע לי בגנה ולאורך המשפט ניסה לצמצם את קווי ההגנה שלי והיה משפיל אותי לכל אורך המשפט.

        • המשך תשובה
          עו"ד אמיר מורשתי | 27/09/2016 08:09

          פונה יקר,
          איני מכיר את פרטי המקרה ונסיבותיו הייחודיות ועל כן במסגרת פורום זה שנועד לייעוץ משפטי ראשוני בלבד ובלתי מחייב לא אוכל לפרט לגבי התנאים שאתה שואל לגביהם.
          מאוד לא פשוט להעלות טענות בנוגע לרשלנות של עו"ד ובטח ובטח לא פשוט להעלות טענות כנגד שופט שלטענתך כתב שקרים וכו' על כן אתה חייב להיות מיוצג בהליך הערעור בידי עו"ד שיעזור לך לגבש את הטקטיקה הנכונה להגשת ערעור באופן שימקסם את סיכויי ההצלחה.

          בברכה,

          אמיר מורשתי, עו"ד
          מנהל פורום פלילי

          דרך אבא הילל סילבר 12, מגדל ששון חוגי, רמת גן
          טל': 03-6126260; מייל: amir@morashti.co.il