מסירת ילד לאימוץ

  • מסירה לאימוץ לאחר לידה
    אורית | 27/08/2016 17:01

    שלום,
    הנני בת 28 , לאחרונה לצערי הרב גיליתי שאני בהריון וכבר מאוחר לבצע הפסקת הריון, הנני מעוניינת לדעת האם יש באפשרותי למסור את הילד לאימוץ ישר אחרי הלידה , אני יודעת מי האבא אבל הוא לא יודע כלום וגם לא יידע, אין לי אפשרות לכלכל את הילד הזה מאחר ואחרי שמונה שנים במקום עבודתי אני מתפטרת בגלל שאינני מסתדרת עם המנהלים שלי , מה אני צריכה לעשות ולמי לפנות על מנת למסור את הילד בצורה חוקית ושלא יהיו לי בעיות ??
    תודה מראש .

    • מסירת ילד לאימוץ
      עו"ד מיקי חשמונאי | 28/08/2016 11:53

      אורית שלום,

      צר לי לשמוע על הנסיבות המעציבות שאת מתארת.
      אני ממליצה מאוד שבטרם תעשי כל צעד, תפני לייעוץ אישי אצל  עו"ד שמתמחה בנושא זה ורק לאחר מכן תפעלי.

      בברכה,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

      מנהלת פורום דיני משפחה

      שד' בת גלים 3, חיפה

      טל': 04-8517771; מייל: law@m-law.co.il

    • היי אורית
      שירה | 30/08/2016 18:49

      היי אורית
      קראתי את ההודעה שלך בכאב רב,
      אני אמנם לא עורכת דין, אני אמא לילדים ואשמח לנסות לעזור לך להתגבר ולמצוא פתרונות.
      אם תרצי את יכולה לפנות אלי למייל hhh3hhh3@yahoo.com