ככל הנראה (אם הבנתי נכון) ימי הפגרה לא נספרים

  • הגשת בר"ע יומיים לפני דיון
    ולרי | 23/08/2016 13:56

    יש לי שאלה דחופה
    עמדתי להגיש בקשת רשות ערעור על החלטה אחרת של רשם בכיר בבימ"ש המחוזי , אך בימ"ש היה סגור בשל פגרה. הדיון הוא יומיים אחרי הפגרה ,ההחלטה ניתנה ב9.8.16 אך אין אישור מסירה ,כך שטענתי שהחלטה התקבלה ב14.8.16 ,מאחר והתקשרתי לברר במרכז מידע
    זוהי החלטה על בקשת עיכוב הליכים לביצוע שטר חוב בשל עניין תלוי ועומד בבימ"ש אחר. בהחלטה שדחתה את הבקשה ,לא נכתב כי אני יכולה לערער אלא להגיש בקשה לשינוי מועד בשל פנייה לסיוע משפטי (טענתי בין היתר שאינני מיוצגת ואני רוצה להגיע לדיון בייצוג עו"ד. השאלות שלי:
    האם בהחלטה נאמר גם לא מפורשות שאינני יכולה להגיש בר"ע
    האם יש סיכוי שיקבלו את הבר"ע שלי אעפ"י שהוגש יומיים לפני ומה קורה עם ימי הפגרה האם זה בא במניין הימים? מאוד חשוב לי לקבל תגובה כנה ומהירה מאחר ואני מרגישה שזכויותי קופחו שדחו את בקשתי לעיכוב הליכים כי התביעה הינה בגין חוב לסכום קצוב של הבנק שהחתים את בעלי על מתן הלוואה גדולה והבנק ופרודי הסתירו ממני ואין את החתימה שלי על ההסכם. ממש ביצעו תרמית כדי לסייע לבעלי ליצור חובות פיקטיביים על מנת להצליח בהליכי גירושין. טענתי את כל הטענות הנכונות בבקשה ,נתתי הפניות לחקיקה ופסיקה וטענתי שאותה שאלה ועניין מהותי כבר תלוי ועומד ברבני מאחר ושאלת החוב נכלל באיזון המשאבים . הבנק הגיע תביעה חודשים לאחר שבעלי פתח בגירושין וכרך את החוב ,והבנק יודע שאין לי כל הכנסה ולא עובדת שנים רבות ואמונה על גידול ילדתי ומשק הבית..מה עושים ,אודה לעצה

    • ככל הנראה (אם הבנתי נכון) ימי הפגרה לא נספרים
      א-ה | 24/08/2016 01:19

      לא יתכן שהחלטה של בית משפט שוללת זכות ערעור
      או זכות להגיש בקשה לרשות ערעור.