אדום לבן

  • במסגרת אכיפה באמצעים אלקקטרונים
    מרדכי | 31/07/2016 08:18

    שלום ,
    לפני מספר ימים קיבלתי דוח  מעיריית רעננה , על שעצרתי באדום לבן למספר דקות .  הדוח צולם אלקטרונית על ידי שבב. במקום זה במשך שנים אנחנ עוצרים  לאסוף  טרמפיסיטים לשכונה.

    שאלות:
    1 - לא פורסם על ידי הרשויות שמים מסויים והלאה מתחילה להתבצע אכיפה באמצעות צילום אלקטרוני , גם חיפוש באינטרנט  לגבי פרסום כזה לא הניב תוצאה . מה שכן כאשר חזרתי למקום לאחר קבלת הדוח , ראיתי שלט קטן של "אכיפה באמצעיים  אלקטרונים"   האםיש מה לעשות בנידון?

    2 - כמה זמן היה עלי להמתין באדום לבן עד שמתבצעת העברה , האם מספיקה דקה אחת ? שתי דקות ?  אשמח לתשובה.
    3 - האם לעברה כזו של עצירה באדום לבן , כאשר העירייה שולחת דוח של 250 ש"ח מתווסים גם נקודות ?

    • אדום לבן
      יעקבי | 31/07/2016 12:11

      שלום מרדכי,
      1. אכן יש פרסום ואזהרה מפני אכיפה אלקטרונית. אין לך להלין על חוסר.
      2. אסור לעצור בכלל לצד מדרכה עם אבני שפה אדום-לבן. רק למונית מותר לצורך איסוף או הורדת נוסעים.
      3. אין חיוב בנקודות בעבירות חניה.