הוצאה לפועל וחובות בנק

  • הוצאה לפועל וחובות בנק
    נועם | 27/07/2016 12:07

    שלום רב
    אני בן אדם עובד בתחום ההוראה מורה לבית ספר
    אחד מן הימים אישתי חלתה במחלת סרטן שד ממארת אחרי הנישואין בשלושה חודשים
    ולצורך טיפולים ואבחנות ועזרה יומיומית בבית היתי נעדר מבית הספר הרבה ימים והרבה חודשים עד שהסתיימו ימי המחלה הצבורים לי .. עכשוי לו נכנסת לי משכורת לחשבון הבנק ויש לי חובות לבנק הלוואות 1700ש בחודש אבל אין לי כסף לשלם כי אני לו יכול להשאיר את האישה לבד בבית ולצאת לעבודה כי אישתי מקבלת קצבת שירותים מיוחדים 112% וזאת אומרת לפי הגדרת הביטוח הלאומי שהיא צריכה עזרה בכל פעולות היומיומיות בכל שעות היממה .. אני עושה את הכל לאישה בבית כי היא יש לה מוגבלויות ...
    הבנק שלח לי מכתב שאם אני לו אשלם את הפיגורים הוא ישלח אותי להוצאה לפועל.. בקשתי מאשתי שתקח לי הלוואה מהחשבון שלה והיא לקחה והפקדתח בחשבון שלי 10000 ש את כל מה שיש לי.. עברו כמה חודשים אבל חזרתי לפיגורים כי אין לי משכורת ולא הולך לעבודה כי אני המטפל היחיד והעיקרי באישתי ... הבנק מסר לי מכתב שאני חייב ללכת לסניף כי הם ביטלו את מסגרת המינוס ועכשיו יש לי יתרת חוב חוץ מההלוואה 10000ש
    אני לא יכול לשלם להם את הסכום הזה וגם את סכום ההלוואה שהוא עומד על 1700 ש חודשי כי אני מטפל באישה ואין לי הכנסות.. דבר אחד ויחיד אני יכול לעשות והוא לתת לביטוח לאומי שיעביר את תשלום תלויים עבור בן זוג לחשבון שלי וזה עומד על 1172ש בחודש..
    עכשוי שאין לי רק את ה 1172ש מביטוח לאומי בחודש ולא יכול לעבוד עכב המצב הרפואי החריג של אישתי מה יעשה לי ההוצאה לפועל אם הם שולחים אותי אליה? והאם אני יכול לעשות פשרה עם הבנק בתשלום נמוך כי אני לי משכורת רק קצבה מביטוח לאומי?
    וגם הבית ספר פיטר אותי מעבודה עקב היעדרויות ואין לי מקום עבודה בכלל