שליחת קטעי שיחה לצג ג'

  • שליחת קטעים משיחה
    אסנת פיסקרוב | 20/07/2016 11:57

    שלום, אני נמצאת בעיצומם של גירושים, ויש לי כל מני צילומי מסך משיחות ביני ובין בעלי שהייתי רוצה לשלוח במייל להורים שלו. רציתי לדעת האם הפעולה הזאת יכולה לסבך אותי בצורה כלשהי?

    • שליחת קטעי שיחה לצג ג'
      עו"ד בן קרפל | 25/07/2016 13:39

      אסנת שלום רב,

      מרכיב הפרסום לפי חוק איסור לשון הרע , מחייב את הגעת הדברים הדיבתייים לאדם אחד זולת הנפגע .

      מכיוון ולא כתבת מה תוכן ההודעות שאת רוצה להעביר לצד ג' קשה לומר האם הדבר יכול "לסבך" אותך .

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com

      • תגובה לעו"ד קרפל
        אסנת פיסקרוב | 02/08/2016 15:34

        עו"ד קרפל שלום,
        בעלי התוודה בפניי שהוא הומוסקסואל, ולכן נפרדנו. אולם, להוריו הוא בחר לספר גירסה שונה, שבה הוא אמנם נמשך לגברים, אך זו לא הסיבה לפרידה. אני מרגישה שנעשה כאן עוול לכבודי ולכן ברצוני לשלוח להורים שלו במייל צילומי מסך משיחות שבהן הוא התוודה בפניי על משיכתו לגברים ועל כך שברצונו להתנסות עם גבר. לטעמי אין כאן משום הוצאת דיבה שכן כל הנאמר אמת הוא. מה דעתך?