להתייחס לתיקון השאלה למעלה 4.7ולא לזו

  • עזרה
    דניאלה | 01/07/2016 17:32

    שלום
    אני עובדת כמתווכת מתחילה במשרד תיווך.
    יצרתי קשר עם לקוח כדי לגייס דירה בבלעדיות שכנעתי אותו לבוא למשרד הוא הגיע למשרד ונכס אחד התחלתי לטפל ובעל הנכס אמר לבעל המשרד שהוא חותם לו בלעדיות על עוד נכס שלו(הם היו בקשר לפני כמה שנים  לגבי הנכס הזה ולא יצא מזה כלום )בעל המשרד נתן למתווך אחר במשרד לטפל בנכס השני וטען שהוא זה שקיבל את הבלעדיות והא יכול לתת למי שהוא רוצה לטפל בנכס.
    כמה שניסיתי להסביר לא שזה לא בסדר שאני הבאתי את הלקוח למשרד ולי מגיע לטפל בנכס בשלב מסויים הוא אמר טוב תטפלי גם את..(לאחרונה הבאתי 2 לקוחות ולא יצא מזה כלום אבל לפני זה לא הבאתי כי לא היה לי הרבה חשק הוא כאילו עשה לי טובה.
    מישהו מהמשרד הביא לקוח ונסגרת עיסקה אני חושבת שמגיע לי גם עמלה כי אם אני לא הייתי יוצרת קשר עם הלקוח שהבאתי דרך פרסום כל שהוא של הלקוח לא היתה בלעדיות ולא היתה עיסקה.
    האם מגיעה לי עמלה?ואם כן כמה?צד מלא מוכר,קונה,או מחצית מצד מוכר או קונה?
    אשמח לעזרה

    • להתייחס לתיקון השאלה למעלה 4.7ולא לזו  לת
      דניאלה | 04/07/2016 08:08