דיבה במקום העבודה

  • דברי הוצאת דיבה.
    אסי טלקר | 05/06/2016 20:15

    מנהל ראשי במקום העבודה טוען שהמנהל הישיר שלי פונה עליו המון לגביי בטענות שליליות וכי יערך לי שיחה בכך. לאחר שיחת בירור עם המנהל הישיר בדבר טענות ממנהל ראשי אמר המנהל הראשי שלא היה ולא נברא וכי לא פנה כלל לגבי שום גורם לגביי. כמו כן המנהל הראשי טען שאני עוקב אחר עובדים ואף מצלם אותם  וכי הולכים לטעון נגדי דברים אילו מה שלא היה וקרה ומוכן אני להיבדק בדיקת פוליגרף מטעמי .האם זה הוצאת דיבה? מה אוכל לעשות?

    • דיבה במקום העבודה
      עו"ד בן קרפל | 06/06/2016 14:51

      אסי שלום רב,

      ראשית אם הבנתי נכון מנהל אחד מספר שמנהל אחר אומר עליך דברים והמנהל האחר מכחיש כל קשר לדברים וכעת מנסים על בסיס הדברים הללו לזמן אותך לשיחת שימוע.

      אם כך הדבר, העניין סבוך מדי מכדי להתייחס אליו ברצינות בפורום הזה אשר מהווה סוג של " עזרה ראשונית" לפונים בענייני לשון הרע.

      במידה ותוזמן לשימוע אמליץ לך להתייעץ עם עורך דין המתמחה בתחום לשון הרע במסגרת יחסי עובד מעביד ולא ללכת לשימוע לבדך.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com