הכפשת שם בקבוצת וואטס אפ

  • פירסום בקבוצת וואטס אפ של הכיתה והמחנכת
    שרון הרצברג | 27/05/2016 08:07

    הכפשת שמי בקבוצת וואטס אפ של הורי הכיתה והמחנכת של בתי.
    ערכתי בת מצווה לבתי במקום עליו קיבלתי המלצה מחברה שחגגה שם בשנה שעברה.
    בעת סגירת הארוע מול בעלת המקום ביקשתי את הצלם והמפעיל הספציפיים עליהם קיבלתי המלצה
    באותו ערב הגעתי לראות ארוע שהתנהל במקום ושוחחתי עם המפעיל והצלם וסגרנו תאריך לאירוע של הבת שלי.
    ב 24/5 הגעתי לארוע ושאלתי היכן המפעיל ואמרו לי שיש מפעיל אחר
    כעסתי וביקשתי את המפעיל שעליו קיבלתי המלצות
    ולאחר 20 דקות של שיחה עם בעלי המקום בה הם מנסים לשכנע אותי שמפעיל אחר ינהל את האירוע לא הסכמתי וביקשתי שיביאו את המפעיל שסוכם איתי. הביאו את המפעיל והערב עבר בהצלחה רבה.
    אמא מהכיתה של בתי שאמורה לחגוג שם בעוד חודש רשמה לי למחרת הודעות נאצה בוואטס אפ בפרטי. לא הבנתי מה היא רוצה
    מסתבר שהיא ביקשה מבעלת המקום שהמפעיל הספציפי הזה יהיה בארוע של הבת שלה
    אני כמובן לא ידעתי כלום
    האמא הזו חושבת שעשיתי לה משהו בכוונה
    רשמה אתמול בקבוצת הוואטס אפ הכיתתית המשותפת גם עם מחנכת הכיתה
    סיפור שאין בו גרגיר אמת ומציג אותי כאישה רעה ולא שפויה.
    יש לי שיחה מוקלטת עם בעלת המקום המוציאה אותי "חפה מכל האשמות"
    מה ניתן לעשות.
    שרון

    • הכפשת שם בקבוצת וואטס אפ
      עו"ד בן קרפל | 06/06/2016 14:33

      שרון שלום רב,

      בכדי שניתן יהיה לתת תשובה מכבדת , צריך לקרוא את הדברים שנרשמו עליך.

      במידה והדברים אכן דיבתיים, ניתן להגיש תביעת לשון הרע כנגד המפרסמת.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com