מדוע אין תשובה? שאלה חשובה

  • שכנים מבניין סמוך שסובלים ללא תמורה
    סולי | 10/04/2016 17:49

    בבנין ליידנו מתבצע תמ"א רציתי לדעת האם מגיע לנו פיצוי כדיירים מבניין סמוך שסובלים מרעשים, לכלוך וחשש מפועלים ערביים שמסתובבים באזור?
    הרי זה לא הגיוני שאני אסבול ללא כל תמורה

    • מדוע אין תשובה? שאלה חשובה
      גלית | 25/04/2016 19:19

      ראיתי מידע לגבי פיצוי בעקבות ירידת ערך הדירה אבל מה לגבי הפיצוי מהבנייה עצמה? אני סובלת בדיוק כמו הדיירים של הבניין המשופץ, האם לא מגיע לי מה שהם מקבלים בתמורה?

      • פיצוי עבור הבניה
        עו"ד אילן הלוי | 01/05/2016 10:39

        גלית שלום!

        לא מגיע לדיירים פיצוי עבור אי הנוחות בתקופת הבניה. אם יגרם לכם נזק תוכלו לתבוע, אבל לא רק בגלל שלא נוח לגור ליד אתר בניה.

        בברכה,

        אילן הלוי, עו"ד
        מנהל פורום תמ"א 38

        שד' שאול המלך 8, ת"א
        נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com