גם אני צפיתי

  • "רשלנות תורמת"
    שמוליק | 22/04/2016 15:40

    לפני כשנתיים (+/-) משהי התנגשה ברכבי. היא לא עצרה ברמזור אדום. היא חתמה לי שהיא אשמה בתאונה כי לא ראתה את הרמזור. הנזק היה "טוטאל לוס". מחברת הביטוח שלה קיבלתי סכום חסר בכ- 4000 ש"ח בטענה שיש לי 20% "רשלנות תורמת" לתאונה. בהמלצת סוכן הביטוח שלי תבעתי את הגב' בתביעות קטנות. השופטת דחתה את תביעתי בטענה שאכן יש לי "רשלנות תורמת" לתאונה בטענה שהייתי צריך "לצפות" שמישהו יתפרץ לצומת (!!??) עם זאת היא איפשרה לי לערער לערכאה הבאה על פסה"ד. על העירעור ויתרתי כי חשבתי שזה יותר מדי "כאב ראש". בעקבות כתבה בחדשות ערוץ 10 , מלפני כיומיים שלושה, על שיטת המצליח של חברות הביטוח להמנע מלשלם את מלוא סכום הפיצוי לנפגע, שיטה שחברות הביטוח מכנות "רשלנות תורמת", ועפ"י הכתבה "חוסכות" לעצמן תשלום כ- 600 מליון ש"ח מדמי התשלום המגיעים לנו כחוק. אני תוהה האם אין פה קייס לתביעה יצוגית כנגדן? שמוליק

    • גם אני צפיתי קישור
      בנימין | 23/05/2016 10:22

      לדעתי שווה לנסות, נראה כי יש משהו בדבריך ובמקרה הנ"ל.
      אפשר לחפש פסקי דין עליון בנושא הזה או מקרה דומה ולראות מה היתה הפסיקה, זה תמיד עוזר, וכמובן להתייעץ עם עו"ד ששולט בתחום, בהצלחה מרובה!

      פסקי דין עליון

    • רשלנות תורמת
      עו"ד עמירם טפירו | 23/05/2016 10:25

      שמוליק שלום,

      פנייתך מגלה עניין עקרוני. אני ממליץ לך לפנות לעו"ד לקבלת ייעוץ פרטני.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      מרכז עזריאלי 1 (בניין עגול), תל אביב
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@gt-law.co.il