תאונת דרכים נוספת בזמן ניהול תביעה נוספת

  • תאונת דרכים- התנהלות עו"ד
    ניבר | 26/03/2016 23:24

     שלום
    לפני שלוש שנים הייתה לי תאונת דרכים בעקבותיה נפגעתי קשה בקרסול. מסרתי את התיק למשרד עו"ד גדול שבעבר טיפל בתיקים שלי  והייתי מרוצה. הנכות מאוד מפריעה לי והדגשתי שחשוב לי פיצוי גבוה ומצידי שנלך לבימ"ש. התיק נמסר למשרד לפני שנה וחצי. לפני שנה הייתי  בועדה רפואית של ביטוח לאומי שם נקבע לי חמישה אחוזי נכות. מאז הועדה כל חודשיים התקשרתי לעו"ד והוא מסר שהוא מנסה להגיע לפשרה.  לפני חצי שנה אמרתי לעו"ד שאוליי צריך ללכת לבימ"ש הוא אמר שכושר ההשתכרות שלי נמוך (באותה עת הייתי בין עבודות) ובבימ"ש יפסקו לנו סכום נמוך לפני חודש אמר שיגיש תביעה ולא הגיש. בינתיים כבר הייתה לי עוד תאונה ועו"ד אמר לחכות עד שייגמר התיק הנוכחי. האם ההתנהלות בתיק הזה תקינה?
    מה עושים?
     תודה

    • תאונת דרכים נוספת בזמן ניהול תביעה נוספת
      עו"ד אילנה אליכיס | 30/03/2016 11:03

      ניבר שלום

      מקובל כי במידה והתאונה החדשה זהה בתלונות ובפגיעות  לתביעה המתנהלת לצרף את התאונה החדשה לתביעה.

      מעבר לכך לא אוכל לתת ייעוץ בפורום כי יש לבחון את שאר הפרמטרים

      בהצלחה
      בברכה,

      אילנה אליכיס, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      נייד: 054-4796688; מייל: ilanalaw.adv@gmail.com