תביעה בגין חיוב שלא כדין

  • חיוב שלא בהסכמה-חברת פנגו
    ענבל סער | 06/03/2016 13:56

    היי! כבר כמה שנים שאני משתמשת באפליקצייה של חברת פנגו לחניה. בפרוט האשראי האחרון שמתי לב שהסכום גבוה יחסית, ושכן יש שני חיובים-אחד מהם על סך 12.90 משך את תשומת לבי.

    התקשרתי לחברה, ומסתבר ש״רכשתי״ בפברואר 2014 שירותי תיקוני גלגל, חילוץ, הנחה בשטיפת הרכב וכו. מעולם לא רכשתי חבילה כזו.

    כששאלתי את הנציגה אם יש להם אישור שרכשתי דבר כזה, היא אמרה שכרגע לא.
    לי אין אישור כזה, לא במייל, לא בסמס, לא בשום מקום.
    כשביקשתי לבטל-היא טענה שאין יכולת, והטוב ביותר שהיא יכולה לעשות זה להחזיר רטרו לחודשיים.

    אני יודעת שלעוד כמה אנשים זה קרה, ואני מניחה שלעוד הרבה שלא מודעים לזה, כי באמת קשה לשים לב לחריגות ב12.90₪.

    אשמח לעזרתכם בנושא!

    • תביעה בגין חיוב שלא כדין
      עו"ד יפעת אילוק | 06/03/2016 15:09

      לא ניתן לענות רק על בסיס במידע שרשמת, אולם על פניו עשויה להיות עילה. ככל והשאלה היא האם יש מקום לתובענה ייצוגית, מציעה לך לפנות לייעוץ עו"ד הבקיא בתחום.
      בברכה,

      יפעת אילוק, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      ויצמן 54, גבעתיים
      טל': 050-3363903; מייל: yifatiluk@gmail.com