מכתב דרישה לחברת ביטוח תאונת דרכים - איך ומתי?

  • מכתב דרישה לחברת ביטוח
    עו"ד צעיר | 19/01/2016 20:14

    שלום רב אודה מאוד לעזרתכם

    לאחר תאונת דרכים בה נגרמו לאדם נזקי גוף (נקרא לזה בלשון המעטה נזקי גוף לא קשים) פונים במכתב דרישה לחברת הביטוח לצורך פיצוי בגין הנזק . שאלותיי : 1. מתי המועד המתאים לפנות לחברת הביטוח במכתב דרישה שכזה לאחר התאונה (רבים המקרים בהם הלקוח עדין בפיזיותרפיה משך חודשים) האם להמתין לסופם או ניתן לפנות לפני?
     מה בדיוק אמור להכיל מכתב כזה לרבות אלו מצורפים יש לצרף ? והכיצד לאחר קבלת תשובה מחברת הביטוח אשר אינה משקפת את הנזק במלואו ניתן לפנות אליה שוב בדרישה להגדלת הנזק ומבלי לפתוח הליכים בערכאות?

    אודה מאוד לתשובה מאירה ומחכימה שירותכם באתר מהווה עזרה לכשכמוני ועל כך ישר כוח

    • מכתב דרישה לחברת ביטוח תאונת דרכים - איך ומתי?
      עו"ד חני דקל אלבז | 19/01/2016 21:27

      שלום עו"ד צעיר. שאלתך כוללת בחובה את כל המורכבות של מכתב דרישה, שכביכול נתפס כמשהו קל... המועד הכדאי שבו כדאי לשלוח המכתב, המסמכים שכדאי לצרף והמו"מ, הן הטלפוני והן בכתב, לאחר המכתב הראשוני הם לב העניין וברי כי לא ניתן להשיב על שאלותיך בצורה רצינית. בהצלחה.

      בברכה,

      חני דקל אלבז, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין ופורום תאונות דרכים

      בן גוריון 2, הרצליה
      טל': 09-9503063; מייל: hani@hde-law.co.il