נירה לוי

  • פרסום הסטורית הודעות פייסבוק
    אבי כוהן | 07/01/2016 23:35

     האם זה יחשב לא חוקי או משהו שיכול לגרור תביעת נזקין לפרסם את כול הסטורית ההודעות שלי עם בן אדם נוסף?

    אני רוצה לאכסן את זה על אתר ואז לפרסם לינקים בלי מלל(כלומר בלי הסבר רק לינק לתוכן) בהרבה מקומות.

    אני חלק בשיחה הזו והשמות המלאים כתובים.

    האם הצד השני יכול לבקש ממני פיצועים בגלל שהתוכן קצת אישי?

    אם אני יוריד את השם משפחה או יכתוב רק את השם הפרטי ואות ראשונה של שם משפחה זה יעשה את הבן אדם לאנונימי? ואז הוא לא יוכל לתבוע אותי על נזק לתדמית שלו או משהו כזה?

    האם מותר לי לפרסם את התמונת פרופיל הפומבית של אותו אדם?האם אני צריך לבקש ממנו אישור? כול השיחה היא ביננו,הצד שלי שרשום שם הוא קניין רוחני שלי,האם מותר לי לפרסם רק את הצד שלי? איך אני יכול לעשות את זה בצורה שתגן עלי משפטית בצורה הכי יעילה?

    אני כמובן מוכן לתת כול מידע נוסף שידרש כדי לענות לי יותר טוב.

    • נירה לוי
      השאלה למה אתה רוצה לפרסם | 08/01/2016 10:02

      עושה רושם שיש לך נקמה עם אותו אדם
      כל בית משפט יבחון גם את הנושא הזה וכנראה שיגיעו למסקנה שזה המניע שלך

      • אוקי
        אבי כוהן | 08/01/2016 11:49

        אז אם זה נקמה אז אני מורשע אוטומטית?
        זה אומר שאסור לי לפרסם אפילו את החלק שלי בצאט?ה

        מניע האמיתי שלי זה להזהיר מפני הבן אדם שמשחק ברגשות של אחרים ואז זורק אותם לפח ובצורה שיטתית מוסיף אותם לרשימת חברים מקבוצה של אנשים עם בעיות חברתיות. משתעשע וזורק.אני רוצה שאנשים יראו לבד איך הוא מתנהל ויחליטו אני לא צריך להוסיף שום הערה נוספת.

    • פרסום היסטורייה ההודעות
      עו"ד בן קרפל | 10/01/2016 14:34

      אבי שלום רב,

      הדרך היחידה לתת תשובה האם יש בדברים שאתה עומד לפרסם לשון הרע, היא לבדוק אותם.

      במידה ויש בדברים הנ"ל לשון הרע  ואתה תפרסם אותם וזה לא משנה האם תשתף אותם ו/או תצרף אותם כלינקים ריקים אתה בחשיפה לתביעה.

      מקווה שהייתי לעזר,

      בברכה,

      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

      האשל 2, פארק העסקים קיסריה
      טלפון: 072-2221780; מייל: benkarpel@gmail.com