פרסום הליכים בכלי התקשורת

  • פרסום בכלי תקשורת פרטים מבית חולים פסיכיאטרי
    ארתור | 14/11/2015 07:17

    שלום. הייתי מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי בצו בית המשפט.
    הדיונים היו בדלתיים פתוחות. ישנם מספר אתרים שפרסמו תמונה שלי , שמי, שם בית חולים ומה בדיוק היה שם. הייתה עבירה פלילית נוספת בחופשות מבית החולים. מדובר באיומים ובהודעה כוזבת על עבירה מסוג פשע מצדי.
     האם מותר לפרסם זאת? והאם יש עילה לתביעה אזרחית בגין פגיעה בחסרי ישע ופרסום מידע שיש עליו חיסיון רפואי??

    • פרסום הליכים בכלי התקשורת
      עו"ד גיל קראוס | 17/11/2015 15:04

      צהריים טובים,

      כעיקרון, כל עוד אין חיסיון בצו בית המשפט והדיון מתנהל בדלתיים פתוחות, אז לכאורה קיימת הרשאה לפרסם את הדברים.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע