הודעה מכפישה בקבוצה בפייסבוק

  • קבוצה בפייסבוק
    טלי | 20/10/2015 20:29

    אני מנהלת קבוצה בפייסבוק המבוססת על המלצות של בעלי עסקים שונים.
    לאחרונה גיליתי כי אחד בעלי העסקים שממליצים עליו מנצל לרעה את הקבוצה שלי ואת ההמלצות לתועלתו האישית.
    האם אני יכולה להחליט למחוק מעתה כל פרסום שקשור לבעל העסק הזה ולהעלות פוסט עם שמו של בעל העסק ולהגיד שעקב עניינים משפטיים לא ניתן לכתוב עליו יותר וכל מה שיכתב ימחק?

    יש לציין שבעל העסק מכיר המון אנשים בקבוצה והם מעדכנים אותו בכל מה שנכתב שם, והם לא יאהבו את הפרסום הזה בעצמם אבל זאת הדרך היחידה לעצור את התועלת האישית הזאת.

    • הודעה מכפישה בקבוצה בפייסבוק
      עו"ד גיל קראוס | 22/10/2015 14:26

      צהריים טובים,

      מדובר בהודעה בעייתית לכאורה, שכן עולה ממנה כי לכאורה האיש מעורב בעניינים משפטיים, עובדה שאיננה נכונה ועשויה להביא לתביעת לשון הרע.

      אולי אפשר לחשוב ולנסח הודעה כללית יותר שכל העובדות בה נכונות.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע