ביטול עסקה עם עו"ד

  • ביטול עסקה עם עו"ד
    רביד | 02/09/2015 21:31

    פניתי באמצעות אתר לקבל הצעת מחיר ופנו אלי 5 עורכי דין. נפגשתי עם הראשון וסיכמתי איתו על תנאי הטיפול והתשלום. עורך הדין גבה ממני באשראי ב18 תשלומים במקום ב30 תשלומים כפי שסיכמנו, לא החתים אותי על שום מסמך עם סיכום הדברים או ייפוי הכוח לטיפול ואף לא החל לטפל. פניתי אליו לקבל את ההסכם ותיקון החיוב באשראי לפני פגישת הנעה לטיפול אולם הוא משך זמן, לא ענה ולא טיפל. לאור זאת ביקשתי לבטל את בקשת הטיפול (תביעת הוצאת דיבה) אולם הוא מושך אותי עוד ועוד, כשבפועל לקח תשלום עבור שירות שלא קיבלתי ולא חתמתי עליו. גם קבלה לא קיבלתי, רק העתק מחיוב האשראי. מה עלי לעשות? האם אני יכולה, לאחר שהעברתי לו הודעות ברורות שאיני רוצה את שירותיו ואני מבקשת ביטול החיוב באשראי לבטל את העסקה בחברת האשראי?

    • ביטול עסקה עם עו"ד
      עו"ד גיל קראוס | 03/09/2015 16:00

      צהריים טובים,

      לגבי ביטול העסקה עצמה נא הפנה את שאלתך לפורום צרכנות באתר.

      אני מציע כי תפנה אליו מכתב כתוב ומתועד בעניין ותבקש לבטל את העסקה ולקבל החזר עבור הכספים ששולמו.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע