מצגים ברכישת טאבלט

  • טאבלט של חברה מוכרת לא תומך בכל חברות הסלולר...
    מיכל | 29/07/2015 14:12

    רכשתי טאבלט של חברה מוכרת, בטאבלט יש אפשרות ל-2 סים, בכדי לבצע שיחות, אך לצערי היו רעשים מאוד חזקים, ולא היה ניתן לבצע שיחה ברורה כלל, החברה שלחה את המכשיר לבדיקה, תיקון, והחלפה, במכשיר השני עדיין היו אותם רעשים, כאשר המכשיר הלך שוב לבדיקה, המעבדת תיקונים של החברה אמרו לי שלא ניתן לבצע שיחות במכשיר עם חברות אחרות למעט אורנג', המצב כרגע הוא שהחברה רוצה להעביר זאת שוב למעבדה אחרת, הם רוצים להתעלם ולהעלים עובדה זו שהם מוכרים מכשיר שלא תומך בכל החברות – זה מחדל רציני, ופגיעה גדולה בשם שלהם, העובדה שלא פרסמו מראש שהמכשיר תומך רק בחברה אחת ולא באחרות כמו גולן יופון וכל היתר. הם לא מוכנים להחזיר לי הכסף, ולקבל שוב מכשיר חדש נראה לי מיותר, הענין הוא שמעבר לכך שהם מטעים את הלקוח, הם גם לא מוכנים להודות שהמכשיר לא תומך בחברות אחרת, ואני נופלת בין הכסאות.

    • מצגים ברכישת טאבלט
      עו"ד עמירם טפירו | 17/08/2015 09:55

      מיכל שלום,

      ע"מ לבחון האם מתקיימת כאן עילת ההטעייה יש לבחון בפרוטרוט את המצגים שהוצגו לך בעת רכישת הטאבלט - ובחינה האם די במצגים אלו בכדי להגיש תביעה ייצוגית בעניינך.

      כן, עולה השאלה כמה מכשירים מסוג זה נמכרו ע"ב המצגים האלו - והאם מדובר בכמות משמעותית דיה בשביל להצדיק הגשת תביעה ייצוגית בעניינך.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תובענות ייצוגיות