הוצאת דיבה במסגרת העבודה

  • הוצאת דיבה
    סופי גונדיאשוילי | 12/04/2015 22:03

    שלום, אני עובדת בחנות בגדים. היום ביצעתי שיחת שימוע, בין היתר כתבתי מכתב למח' משאבי אנוש על כך שמצמצמים לי בשעות העבודה ושמנהלת האזור ניסתה לעשות על הכל מנת להתיש אותי כדי שאני אעזוב בעצמי ולא תפטר אותי. במהלך השימוע המנהלת אזור שאלה אם אני שמעתי ממנה שהיא מנסה להתיש אותי, אמרתי לה שלא ושגורם ספציפי אמר זאת ולא אמרתי לה מי. היא טוענת שזה הוצאת דיבה. האם יש ביכולתה לתבוע אותי על כך ממכתב שרשמתי למחלקת משאבי אנוש? שבו רשמתי את רגשותיי ודעותיי? היא אמרה שרוצה לעשות זאת באופן אישי ללא קשר לחברה.
    אמרתי לה שאין במכתב שום דבר אישי אלא האופן בו אני רואה את הדברים.

    • הוצאת דיבה במסגרת העבודה
      עו"ד גיל קראוס | 14/04/2015 16:50

      צהריים טובים,

      על פניו, במידה ואלו הדברים שכתבת, יהיה להערכתי קשה לתבוע אותך בגין הוצאת דיבה.

      מדובר בדברים שנאמרו בקשר לתפקודה של המנהלת בעבודה וקשה לראות בהם כלשון הרע, במיוחד שאלו הם רגשותייך.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד

      מנהל פורום לשון הרע