חוסר תקשורת של הצוות הרפואי ויחס לקוי

  • התנהלות רשלנית של בית חולים
    אירה | 29/03/2015 16:37

    שלום!

    אבא שלי מאושפז בבית חולים מיום שבת. בהתחלה דיברו על ספסיס בדרכי השתן, עכשיו כבר יש חשד לגידול. משכו אותו עד יום ג' -אין אורולוג בבית חולים, הזמינו אורולוג ליום ב', הוא הגיע ביום ג'. נתן הפניה לאולטרסאונד, ליום ד', דחו אותו ליום ה'. ביום ה' ביצעו אולטרסאונד, הרופא שביצע את האולטרסאונד לא הבין איזה מילה בהפניה, לא טרח לבדוק מה הדרישה ופשוט דילג על האזור, שזה היה הכי חשוב  בבדיקה. לאור כל זה, נדרש אולטרסאונד נוסף, הובטח שיתבצע היום והיום גילינו רק שנדחה למחר עקב חוסר תיאום בין המחלקות. המחלקה מסרבת למסור מידה רפואי לחולה עד לשחרורו. מה ניתן לעשות?

    • חוסר תקשורת של הצוות הרפואי ויחס לקוי
      עו"ד אביטל פז | 06/04/2015 18:13

      אירה שלום

      מדובר בתקשורת לקויה מצד הצוות הרפואי ויחס בלתי ראוי.
      לצערי, לרוב הפתרון אינו משפטי שכן הוא יערך זמן רב.
      במסגרת ההיררכיה בבי״ח את יכולה להתלונן ולדרוש מענה פשוט לא לוותר.

      בברכה
      אביטל פז, עו״ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית