לימודים מרחוק

  • תואר ראשון במשפטים בלימודים מרחוק
    יצחק יצחק | 03/03/2015 21:52

    שלום רב

    רציתי לשאול לגבי תואר ראשון במשפטים בלימודים מרחוק לנכים קשים, האם זה תואר מוכר בארץ להבחן בלשכת עורכי הדין? ומהן האוניברסיטאות המומלצות לכך? והאם יש חובת נוכחות למבחנים, או שאפשר להבחן בשגרירות? והאם ישנן הקלות לנכים קשים במיוחד?

    תודה רבה לכם על עזרתכם

    פורים שמח

    • לימודים מרחוק קישור
      עו"ד אילן פוקס | 26/03/2015 09:45

      שלום יצחק,
      לשכת עורכי הדין לא מכירה בתואר שנלמד ללא נוכחות פיזית.
      ישנן תוכניות כאלו בעולם אך לצערי הן לא מאפשרות קבלת הכרה.

      אם אתה עדיין מעונין בלימודים מסוג זה אזי ישנה תוכנית מצוינת שמאפשרת לימודים מרחוק ועמידה בבחינות במשרדי השגרירות או אתר חלופי אחר של University college London

      שים לב לקישור ששמתי למטה

      Distance and flexible learning

      • שלמי תודה
        יצחק | 26/03/2015 09:47

        ערב מבורך עו"ד אילן פוקס
        ברצוני להודות לך על שטרחת לברר בעבורי אפשרויות לימוד.
        ישר כח, ובברכת חג שמח ופסח כשר