זיכוי בהליך פש"ר

  • שלום, אני בהליך פש"ר , לקראת הסיום. היום התקשרו מ
    מני | 01/03/2015 22:05

    012 לגביי זיכוי אצלם דרך חברת סוללרי. ושאלו את חברת סוללרי האם יש לי אצלם חובות, 012 חברת בת של פרטנר שהיא מאחד הנושים . השאלה אם מותר להם לשאול ואם זה איכשהו ישפיעה על סיום ההליך פש"ר( אין לי חובות בסוללרי)

    • זיכוי בהליך פש"ר
      עו"ד רודן ענבר | 02/03/2015 08:01

      שאלתך לא ברורה לי לגמרי, באופן עקרוני אם מגיעים לך כספים אתה צריך להצהיר על כך גם מבלי שנשאלת. כ"כ, לא ברור משאלתך מי שאל אותך ובאיזה הקשר (חקירה, כנ"ר וכו'). על פניו ההמלצה הכללית היא להצהיר על כל הכספים המגיעים לך.