הגעה להעיד בבימ"ש

  • הגעה להעיד בבימ"ש
    אני | 28/01/2015 09:53

    נפגעתי בתאונת דרכים כנהגת, קיבלתי פיצויים בגין נזק גוף והתיק נסגר בפשרה, אתמול קיבלתי טלפון תמוה שאקבל בקרוב זימון לדיון בגין תביעת שיבוב של חב' הביטוח שלי נגד חב' הביטוח של הרכב הפוגע על הנזק שנגרם לרכב שלי, האם אני חייבת להופיע? איך אני קשורה למעט העובדה שנהגתי?

    • הגעה להעיד בבימ"ש
      בכור | 28/01/2015 10:00

      התביעה היא בגין נזקי הרכב שנגרמו לך חב' הביטוח שילמה לך היא רוצה את הכסף ששילמה לך מחב' הביטוח של הפוגע

      עצם זה שנהגת ברכב את קשורה

    • הגעה להעיד בבית המשפט
      עו"ד יקי רנד | 01/02/2015 11:24

      מאחר ואת העדה הישירה לתאונה, עדותך בדבר נסיבות התאונה והנזקים אשר נגרמו בעטיה, חיונית להכרעת בית המשפט בשאלות השנויות במחלוקת בין חברות הביטוח. לאור זאת, הנך מחויבת להופיע שכן הזמנת עד הינה הליך פורמלי אשר יש לציית לו. תוכלגי לקבל פרטים נוספים מעוה"ד אשר זימן אותך להעיד.

    • תביעת שיבוב תאונת דרכים
      עו"ד חני דקל אלבז | 03/02/2015 09:22

      שלום. ראשית, אין קשר בין נזקי גוף לרכוש ולכאורה, מה שעולה ממה שכתבת, הוא שאת מוזמנת כנהגת וכעדה על התאונה שאירעה. בהצלחה..