החזר הוצאות לאחר ערעור.

  • הוצאו משפט
    גדעון ניסים | 28/12/2014 16:32

    נתבעתי בבית משפט השלום. השופט פסק דחיה של התביעה ותשלום של 3000 שח לטובתי.

    התובע עיריר למחוזי. המחוזי ביטל את הפסק דין והחזיר את התיק לשלום. לבסוף השלום פסק שלשני הצדדים - לא מגיע הוצאות משפט. האם אני צריך להחזיר את ה3000 שקיבלתי?

    • החזר הוצאות לאחר ערעור.
      עו"ד בן קרפל | 29/12/2014 13:36

      ניסים שלום רב,

      מדובר בשאלה פרוצדוראלית של סדרי דין  אנא הפנה אותה ל"פורום בתי משפט" באתר זה .

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע

    • כן. פסק הדין בוטל ומכאן שאינך זכאי להוצאות משפט
      שאול | 28/01/2015 17:38

      אם כבר קיבלת עליך להחזיר.