אין ענין לציבור

  • פגיעה בהולך רגל
    מיכל | 22/12/2014 15:07

    הייתי היום בחניון בקניון (בו אין כלל מעברי חציה) וחציתי את הכביש (הולכת רגל) יחד עם חברה. במהלך החציה שמעתי את חברתי צועקת לי ורצתי קדימה. באותה שניה רכב גדול ויוקרתי ופגע בי. למזלי הרב בשל צעקת החברה התחלתי לרוץ, להיחלץ ולקבל רק מכה קטנה. הרכב פנה שמאלה ולפתע האיץ בפניה, היה ברור שהנהג עסוק במשהו אחר ולא קשוב לכביש. חברתי אמרה שהתאוצה נראתה כמו ניסיון מכוון לפגוע בי והיא חששה שמדובר בפיגוע דריסה. אך לא כך המצב. הנהג הפוגע התעלם לחלוטין ממה שעשה עד שעצרנו אותו (אני וחברתי) וביקשנו את פרטיו. ראינו אותו מחזיק ביד פלאפון ומאחור היו ילדים לא חגורים (האיש עשה רושם עברייני). עימתנו אותו לגבי הפגיעה והוא התחיל לצעוק עלינו(!) חברתי אמרה לי - עזבי. בואי נלך למשטרה (אמירה לא חכמה, כיון שהוא שמע זאת) ואני ביקשתי שיעצור בצד על מנת לקחת פרטים. הוא אמר - בטח, הנה אני עוצר כאן. המשיך לנסוע והסתלק מהאזור. צילמנו את הרכב, אך לא חשבנו על לעצור עדי ראיה.. :-/הלכנו להגיש תלונה וכשיצאנו - הגיע הבחור הפוגע. כנראה התייעץ עם עו"ד והבין שאנו הולכות להגיש תלונה. בחצי אוזן שמעתי אותו מספר ליומנאי ש"מישהי התפרצה לכביש" ועוד כל מיני שקרים וכו.השאלה היא מה קורה עכשיו - האם יש סנקציה הוא שהוא ימשיך לנהוג בקלות דעת בכביש?אני לא הולכת לשקר ולהגיד שספגתי מכה רצינית מאוד, אבל מסוכן מאוד שהוא ימשיך לסכן הולכי רגל.

    • אין ענין לציבור
      יעקבי | 22/12/2014 15:32

      שלום מיכל,
      האם נזקקת לטיפול רפואי?
      מבלי לנקוט עמדה גם לך יש אחריות בכך שהתפרצת לדרכו.
      שני צדדים למטבע וב"ה אין נפגעים. קשה לתקן את העולם.

      • ממש לא התפרצתי לכביש!!
        מיכל | 22/12/2014 17:06

        זו הטענה שלי.. מה הוא יגיד? סימסתי ולכן האצתי במהלך פניה ופגעתי בהולכת רגל?

        הוא פגע בי אחרי אמצע הכביש, לקראת סיום החציה..
        מדובר בחניון בו אין כלל מעברי חציה והוא סימס במהלך הנהיגה..

        ולמה אין עניין לציבור?

        אני חלק מהציבור ויש לי עניין בכך שעברייני כביש לא יהיו על הכביש.

      • ואחדד -
        מיכל | 22/12/2014 17:40

        מדובר בחניון בו אין כלל מעברי חציה ואין שום אפשרות אחרת לחצות את הכביש מלבד לחצות במקום בו אין מעבר חציה.. מדובר בצומת T, הוא פנה שמאלה בתאוצה ופגע בי כשהייתי הרבה אחרי אמצע הכביש, כלומר לקראת סיום החציה, הוא נסע נגד כיוון התנועה, תוך כדי סימוס בסלולרי..אין ספק שהוא אשם, אחרת - למה הוא ברח מהמקום?ואני לא הולכת לשקר ולהגיד שנזקקתי לטיפול רפואי כשזה לא המצב.. והייתי שניות מפגיעה חמורה מאוד..

        ואסביר את עניין הצעקה - החברה שלי צעקה לי כי ראתה שהוא מאיץ וקרוב לפגוע בי. אני רצתי די לברוח מהרכב ובזכות העובדה שרצתי וברחתי לא נדרסתי אלא רק קיבלתי מכה..

        • תאונת פגע וברח
          יעקבי | 22/12/2014 21:25

          שוב שלום מיכל,
          עלייך לפנות למשטרה (מש"ל) ולהגיש תלונה מפורטת עם פרטי הנהג (תיאור כללי) והרכב. הנהג יוזמן לחקירה.