חוקיות הקלטת שיחה ששותפים לשמיעתה

  • שאלה על הקלטת שיחה
    טומי | 16/12/2014 09:58

    האם מותר לי להקליט שיחה כאשר היא מבוצעת בין שני אנשים ואני לא צד בשיחה אך אני נמצא בחדר בזמן שהם מבצעים את השיחה? חשוב לציין שאחד הצדדים לשיחה שאני נמצא בחדר שלו מנהל את השיחה על רמקול.

    • חוקיות הקלטת שיחה ששותפים לשמיעתה
      שמשון ג, משרד חקירות | 16/12/2014 11:07

      שלום רב,

      במקרה המתואר ומכיוון שאחד מהשותפים בשיחה יודע על קיומך ועל כך שאתה מאזין לשיחה הרי שאין ולא צריכה להיות בעיה חוקית לבצע הקלטה.

      לייעוץ פרטני אודות נסיבות ספציפיות, מומלץ לפנות לקבלת ייעוץ משפטי.

      בברכה,
      שמשון ג שרותי חקירות.