היכן כדאי להתמחות

  • התמחות
    יוסי | 07/12/2014 12:12

    שלום
     אני יזם נדל"ן בן 34 הלומד משפטים באחת המכללות.
    כיום נמצא בשנה ג' הממוצע שלי הוא 94.
    לימודי המשפטים נועדו לצורך פיתוח החברה בראשה אני עומד (אני מאוד אוהב את התחום) ולא לצורך עיסוק בלטיגציה.
    הייתי מעוניין להתמחות במקום בו אוכל להעצים את כישורי בתחום המשפטי  בו אני עוסק כגון: חוזים דיני חברות וכדו'.
    הבנתי כי התמחות במשפטים במשרדים הגדולים דורשת 10 שעות עבודה ומעלה ביום בשכר מינימום.  לא נראה לי שאוכל לעמוד ב"השפלה" הזאת.(אני מבין שהשכר בהתמחות יהיה שכר מינימום אך לא ב10- 12 שעות עבודה ביום) אני מבוסס כלכלית וכל רצוני הוא ללמוד כדבעי את הפרקטיקה.
    היכן לדעתכם כדאי לי להתמחות (במידה והמשרדים הגדולים זו האופציה היחידה אעשה זאת).
    אודה לתגובתכם
    יוסי
    נ.ב הסיבה שרציתי ייעוץ פרטני כדי לספר יותר על עיסוקי.
    כיוון שנעניתי כי לא אוכל לקבל ייעוץ כזה כתבתי בכלליות.

    • היכן כדאי להתמחות
      עו"ד הילה נדב | 07/12/2014 21:06

      שלום,
      המלצתי היא להתמחות במשרד אשר תחומי עיסוקו מעניינים אותך והצוות וסביבת העבודה נראים לך
      לגבי גודל המשרד יש יתרונות כמו גם חסרונות לעבודה במשרד גדול כאשר היתרון העיקרי הוא בקבלה לעבודה אחכ דבר אשר ממש שכתבת נראה כלא רלוונטי עבורך
      בהצלחה