תביעת לשון הרע בין 2 אנשים

  • עילה ללשון הרע או...?
    לוגי | 19/11/2014 17:48

    האם פניה לגבר( שרשום במרשם התושבים נזכר) שלבוש כאישה בלשון זכר למרות שה"בחור" מבקש ממני לפנות אליו כאישה ו אני ממשיך לפנות אליו בלשון זכרי היא עילה להוצאת לשון הרע מצידו?...( אם התשובה היא שאכן יש עילה מה יהיה אם מחר אני אחליט שאני חברת הכנסת לשעבר שושנה ארבלי אלמוזנינו ו אני מבקשת שכך יפנו אלי?...( ד"א אני זכר)

    • תביעת לשון הרע בין 2 אנשים
      עו"ד גיל קראוס | 20/11/2014 16:32

      צהריים טובים,

      על פניו יהיה קשה להגיש תביעת לשון הרע במקרה כזה. קודם כל צריך להוכיח שחוץ ממך עוד אנשים שמעו את הפנייה וכן יש להוכיח כי הדבר נכנס בגדר לשון הרע בחוק, דבר שאני בספק לגביו.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע