עורך הדין נעלם? מה עושים

  • העורך דין נעלם
    מיכל עוז | 26/10/2014 09:23

    לפני כ7 חודשים דברתי עם העורך דין שלי ומאז נעלמו עיקבותיו. אני מתקשרת יש מענה קולי שאומר שהמספר לא מחובר. הייתי במשרד שלו הוא כבר לא עובד שם( עבר מקום) אין לי איך לימצוא אותו. מה עושים? חיפשתי ב144 הביאו לי כל מיני מספרים אבל זה לא הוא. מה אפשר לעשות?

    • עורך הדין נעלם? מה עושים
      עו"ד יקי רנד | 27/10/2014 08:28

      נסיבות היעלמותו של עוה"ד אכן תמוהות, ומתעורר חשד שמא מדובר במהלך בעל גוון פלילי, שכן עו"ד מן השורה, מותיר אחריו עקבות, ואיננו נוהג להיעלם.
      נסי לפנות ללשכת עורכי הדין, לבדוק עימה האם יש לה מידע כלשהו אודותיו, ובמקרה הצורך, שקלי להעביר את התיק לטיפולו של עו"ד אחר. במידה ועוה"ד גבה ממך כספים, יתכן שיש מקום לפנות אף למשטרה.

      • תשובה
        מיכל עוז | 27/10/2014 10:45

        אז ביררתי בלשכת עורכי דין. מסתבר שהוא במעצר. שילמתי לו כסף אבל בשביל לפתוח תיק בהוצאה לפועל ותיק בבית משפט. כל החומר נימצא אצלו אז גם אם אני אתחיל תהליך חדש עם עורך דין חדש אין לי חומר. מה אני עושה?

        • המשך
          עו"ד יקי רנד | 27/10/2014 10:56

          חשבי על דרכים יצירתיות לשחזר את החומר. מעבר לכך, קשה לייעץ מבלי להכיר את פרטיי התיק.

          • אבוד
            מיכל עוז | 27/10/2014 13:17

            אז ככה: קודם כל תודה רבה! ביררתי וכמו שרשמתי הוא במעצר .מסתבר שאת התיק הספציפי שלי הוא סגר כשהיה לפני מעצר אז ככה שלהמשיך/ להתחיל מהתחלה אני לא יכולה. אבוד לי התיק והלכו להם הכספים ששלמתי לו. אנסה לתבוע אותו בתביעות קטנות שלפחות את הכסף שלי אקבל בחזרה. תודה רבה.