מבחן לשכה בפנסילבניה

  • זכאות לגשת למבחן לשכה במסצ'וסטס/פנסילבניה
    בתיה | 09/09/2014 11:41

    מישהו יודע האם זכאים לגשת גם למבחני הלשכה של פנסילבניה/מסצ'וסטס.
    יש לי תואר ראשון מהארץ + הסמכה
    תואר שני מארה"ב (UCLA)
    עיינתי באתר הבחינות של מסצ'וסטס ולא הצלחתי להבין האם אני זכאית.
    קודם כל לא ברור לי האם ישראל נחשבת למדינת Common Law  או Civil Law
     ומה אם אין לי את כל הקורסים הדרושים (לא בטוחה שלקחתי את כולם בתואר).
    אשמח להכוונה

    • מבחן לשכה בפנסילבניה
      עו"ד גילי גיבלי | 15/09/2014 09:49

      ישראל נחשבת ל common law country
      אני מצרפת את הדף הספציפי לעורכי דין זרים שרוצים לגשת למבחן -http://www.pabarexam.org/bar_admission_rules/205.htm
      בכל מקרה בכל שאלה אפשר פשוט להתקשר ללשכה שם הם ממש זריזים ושמחים לעזור
      בהצלחה :)