תשובות

  • הBar בניו יורק - שאלה שלא מצאתי לה תשובה!
    דניאל | 30/08/2014 00:06

    אהלן,
    אני סטודנט למשפטים באוניברסיטת תל אביב.
    שאלה שחיפשתי לה תשובה וממש לא מצאתי לה תשובה חד משמעית:
    האם כדי לגשת לבחינות הלשכה האמריקאית בניו יורק מספיק תואר ראשון במשפטים מאוניברסיטת תל אביב?
    אין באפשרותי לשלוח להם שום טפסים כיוון שטרם סיימתי את לימודיי , כמו כן, אם יש צורך בהתמחות במשפטים או בחברות בלשכה בארץ זה פחות משנה לי, מה שקריטי לי לדעת זה האם התואר הראשון לכשלעצמו מספיק או שצריך לעשות גם LLM (בארץ או שם) כדי לגשת לבחינה.
    תודה רבה ושבת שלום,

    דניאל

    • תשובות
      בתיה | 09/09/2014 11:36

      אם אתה לא עו"ד מוסמך בארץ, אז אתה לא יכול לגשת שם לבחינה, אלא חייב לעשות שם LLM.
      אם הוסכמת בארץ, אז אפשרי גם בלי LLM, אבל יש דרישות שונות שצריך לעמוד בהן (בדיוק ראיתי שהם הוסיפו דרישה חדשה של שעות התנדבות כתנאי)
      מציעה שתסתכל באתר של הבאר בניו יורק הוא די מפורט

    • מבחני הלשכה לבעלי תואר ראשון במשפטים
      עו"ד גילי גיבלי | 15/09/2014 09:51

      היי דניאל הנה הדף הרלוונטי עם כל הפרטים לבעלי תואר ראשון מחוץ לארה"ב שרוצים לגשת למבחן -http://www.nybarexam.org/foreign/foreignlegaleducation.htm
      זה הקישור לטופס ההערכה ללימודי משפטים בארץ זרה שצריך למלא כדי שהלשכה תאשר את התואר שלך -https://www.nybarapply.org/feval/