האשמה בגניבה ולשון הרע

  • האשימו אותי שגנבתי לא היה ולא נברא
    פ | 24/08/2014 13:57

    שלום האשימו אותי שגנבתי במקום העבודה שלי ואחר כך התברר שהסיפור הזה שקר אחד גדול רצו להתפטר ממני לא היה להם סיבה והמציאו סיבה שאומרת שגנבתי ושידעתי רצו לסגור את הסיפור הזה עשיתי פיצוץ מאוד גדול ועכשיו מנסים לסגור את הסיפור הזה איך שהוא ואני נפגעתי חזק ורסקו אותי לגמרי ועשו לי עוול מאוד גדול ופגעו לי בשמי הטוב וכל יום שאני קם בבוקר מרגיש שיש לי בעיה נפשית מהסיפור הזה החברים ואת כל מי שמסביבי פתאום התרחקו ממני האם זה מספיק להגשת תביעה להוצאת דיבה נגדי

    • האשמה בגניבה ולשון הרע
      עו"ד גיל קראוס | 26/08/2014 14:20

      צהריים טובים,

      האשמה בגניבה בהחלט יכולה להוות בסיס לתביעת לשון הרע, זאת כמובן בהנחה שהדברים אינם נכונים.
      יש לבדוק ולהבין באילו סיטואציות ובפני מי נאמרו הדברים, אבל ברמת העיקרון אם הדברים נחשפו בפני אדם אחד חוץ ממך תוכל להגיש תביעה.

      בכבוד רב,
      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע