תשלום מזונות לפושט רגל, לאחר קבלת הפטר

  • דמי מזונות
    משה | 24/07/2014 17:01

    קבלתי הפטר מבית המשפט ...הנאמן אישר סכום לגרושתי כמזונות ...סך של 47000 שח.
    הנני שכיר ..לא במצב כלכלי טוב...מה עליי לעשות לפני פתיחת תיק הוצל"פ ..איך עליי להתגונן.

    תודה

    • תשלום מזונות לפושט רגל, לאחר קבלת הפטר
      עו"ד מיקי חשמונאי | 26/07/2014 22:01

      משה שלום,

      כדי לתת תשובה מדוייקת, יש צורך לעניין בכל כתבי הטענות הנוגעים לעניינך, אולם על פניו יתכן שאתה יכול לפנות לביהמ"ש, בבקשה לקבוע פריסת התשלומים וכד'.

      בברכת שבוע טוב,

      מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת
      מנהלת פורום דיני משפחה