שיק שחזר כלשון הרע

  • עיקול חשבון
    אב | 16/07/2014 20:17

    שלום,
    שיק שחזר לרואה חשבון שלי על שירות לפני שנה. הגיע לכדי תיק בהוצאה לפועל.
    האם עורכי הדין פנו שלא כדין על מנת לגבות שיק
    האם זה הגיוני שהם הטילו עלי עיקול על חשבון בנק
    בגלל שיק של 700שקל. האם זה חוקי.
    האם הם יכולים לקחת שכר טרחה 1 + 2 על סך 1300 שח. שכר כפול ממחיר השיק. האם עורך הדין פוגע בשמי הטוב ובמצבי הכלכלי. עלי לציין ששולמו כבר 500שח מתוך סך החוב. והעיקול עדיין לא הוסר. האם עו"ד צעיר פועל פה בדרך לא מקובלת ומבזה

    • שיק שחזר כלשון הרע
      עו"ד בן קרפל | 20/07/2014 11:15

      בוקר טוב,

      תשובותי לשאלותיך

      1. הגיוני בהחלט ששיק שחזק מגיע לכדי תיק בהוצל"פ.
      2. עורכי הדין פעלו בצורה שגרתית לחלוטין מדבריך.
      3. הגיוני שהוטל עיקול על חשבון הבנק שלך במידה ובאמת השיק חזר, זוהי הגבלה דרקונית אך שגרתית.
      4. ההוצאה לפועל היא זו שפוסקת את שכר טרחת עורכי הדין ולא הם עצמם , ומדבריך נשמע הגיוני שנפסקו לעורכי הדין שכר טרחה א + ב.
      5. עד שלא ישולם סכום הכסף במלואו העיקול יעמוד.

      כל תשובותיי נכונות במידה ואתה לא מכחיש את חזרת השיק ו/או טוען טענת "פרעתי" קרי שפרעת את התשלום לרואה החשבון בתאריך אחר .

      איני רואה פה קשר לתחום לשון הרע , זאת כמובן באם אינך מכחיש את חזרת השיק.

      בהצלחה,
      בן קרפל, עו"ד
      מנהל פורום לשון הרע.