התנאים להכרזת פשיטת רגל

  • פשיטת רגל
    אוראל | 14/01/2014 17:07

    שלום,
    רציתי לדעת מה התנאים שצריכים להתקיים כדי שיוכלו להכריז עליי כפושט רגל?

    • התנאים להכרזת פשיטת רגל
      עו"ד עופר פרץ | 15/01/2014 09:51

      לפני הדיון בהכרזה המנהל המיוחד והכנ"ר מגישים דוח לבימ"ש עם המלצה האם להכריז אותך פושט רגל, הדוח בוחן את אופן יצירת החובות, כלומר האם החובות נוצרו בחוסר תום לב (במעשה מרמה), הדוח בוחן את התנהגותך ומידת שיתוף הפעולה שלך מאז ניתן צו הכינוס, קרי האם הגשת דוחות חודשיים מגובים במסמכים והאם שילמת את התשלומים  החודשיים, כמו כן האם עלו ממצאים שליליים בחקירתך אצל המנהל המיוחד , אלו הם עיקרי התנאים.