תמ"א 38 - זכאות לביצוע פרוייקט

  • ברור של נקודות נוספות
    ברוך | 06/10/2013 13:08

    אני גר בירושלים רח' רוזנבלט מספר גוש 30730 מספר חלקה 6
    האם יש אפשרות לתמא 38 בבנין שלנו?
    טענו לי שהוא נבנה ב1981, אני לא בטוח כי שכנים אמרו לי שהם גרים בבניינים אלו משנת 1981, כיצד אפשר לבדוק זאת?
    וגם אם כן אמרו לי שזה תלוי בבניה ויש בנינים שנבנו אחרי 1980 וגם כן לא עומדים בפני רעידת אדמה וצריך לברר זאת אם האדריכל האם זה נכון? או שהם קשוחים בקשר לתאריך קבלת היתר הבניה ואם הוא אחרי 1980 אין סיכוי שיתנו לנו היתר.
    תודה רבה

    • תמ"א 38 - זכאות לביצוע פרוייקט
      עו"ד תומר יפת | 07/10/2013 13:10

      ברוך שלום,

      אין בעיה לברר את מועד מתן היתר הבניה בוועדה המקומית. אם ההיתר לפני 1980 הרי שאין בעיה ואם ההיתר משנה מאוחרת יותר, הרי שתידרש לבדוק פרטנית מול הוועדה המקומית את הסטאטוס של הבניין.

      בברכה,

      עו"ד תומר יפת
      מנהל פורום תמ"א 38